Advertisement

A Keresés Eredménye

A Keresés Eredménye

Igen, mentális betegséget lehet kezelni. Sok esetben csak erős fájdalomcsillapítók, mint például az ópiátok képesek enyhíteni a szenvedését, az érintettek. De ezek a gyógyszerek súlyos mellékhatások, beleértve a függőség, fáradtság, székrekedés. Ezért a tudósok régóta keresik a jobb fájdalom terápiák a hasnyálmirigy betegek.


Varikosette

Más hálózatok egyre figyelj, amit a tudósok hívás vírusos fecsegés"—a látszólag hétköznapi átviteli állati vírusok, hogy az emberek a világnak olyan része, ahol a két populáció átfedés, mint élő-állat piacok vagy a városi területeken faragott ki a trópusi esőerdők.
Azonosítja a vírusok, baktériumok, paraziták az állatok, ahol természetesen élő, valamint a monitoring azok a szervezetek, mint mozognak az állatok az emberek, lehet, hogy megakadályozzák a halálos új fertőzések az állati eredetű bejutását a verseny át az emberi népesség.
Az Egyik Egészségügyi Kezdeményezés, egy világméretű mozgalom forge együttműködések között orvosok, állatorvosok, valamint egyéb kapcsolódó tudományágak, egy példa arra, hogy a kommunikáció javítása az emberi vagy állati betegségek.

A gondozók is, hogy használja a különböző közösségi erőforrások az a személy, HD, beleértve a szociális ellátás, házi gondozást, illetve támogató csoportok. Valamikor, az igényeknek érdekel haladhatja meg mi a gondozó biztosíthatja, illetve elhelyezése a hosszú távú gondozás szükséges lehet. A Huntington-Kór Society of America (HDSA) egy nemzeti önkéntes szervezet, a helyi, illetve a regionális fejezetek, elkötelezett nevelése, illetve az azt alátámasztó betegek családok HD.

4.

Kishore Guggul - Ez egy hagyományos Ayurveda kezelés a köszvény. Kaishore Guggul különösen hasznos gyűjtése Pitta (húgysav), az izmok, minden közös, a test, amely lehet szimbolizál, gyulladás, fájdalom. Rendszeres Krónikus is vezethet súlyos betegségek, például a ínhüvelygyulladás, bursitis, valamint Köszvényes arthritis. Ez is segít a bőr betegségek, valamint tisztítja a vért.

egészség, életmód futás

Bár a hagyományos definíciója utal, járványok, fertőző betegségek, az árak a sok noncontagious betegségek nőtt, hogy járványos méreteket öltött. Ezek a betegségek gyakran változó viselkedési mintákat, amelyek károsak a személyes egészség. Például az elhízás mértéke a felnőttek körében az Egyesült Államokban több mint háromszorosára 1960-tól 2010 szerint a Centers for disease Control and Prevention. Ez a tendencia egyre nagyobb a túlsúly, illetve az elhízás - mind az Egyesült Államokban, a szó - volt kötve, hogy járvány szint 2-es típusú cukorbetegség, valamint a növekvő számú egyéb kapcsolódó betegségek.